Menu Sluiten

Industrieel Textiel

Specialist in Industrieel Textiel

Binnen de KMA Group is de afdeling Industrieel Textiel gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van een zeer beed scala aan textielproducten. Van prototyping tot grootschalige serieproductie bent u bij KMA aan het juiste adres. Wij zijn ISO gecertificeerd en hanteren hoge kwaliteitseisen voor onze productiefaciliteiten. 

Voorbeelden van producten en diensten

Hoezen, afdekkingen en afscheidingen
Tassen en zakken
Ballistische bescherming
Isolatiehoezen (o.a. voor rolcontainers)
Ontwikkeling, reparatie en revisie

Sectoren

Vanwege het grote assortiment zijn wij in veel sectoren actief, waaronder:

Defensie
Logistiek en retail
Luchtvaart

Maatwerk textiel oplossingen

Alle producten die door KMA worden ontwikkeld en geproduceerd hebben gemeen dat ze een vorm van bescherming bieden. Dit kan een isolatiehoes voor gekoelde etenswaren zijn, of een tent met specifieke kenmerken zoals ballistische bescherming. Voor alle oplossingen voor maatwerk textiel bent u bij KMA Group aan het juiste adres.

Op onze hoofdvestiging in Heerenveen bevindt zich de afdeling productontwikkeling. Wij vertalen uw wensen snel naar concrete fysieke voorbeelden. Voor eerste productieseries en kleinere oplages vindt alle productie plaats in Heerenveen. Voor grotere volumes hebben wij productiepartners in Oost-Europa en in Azië. Alle kwaliteitscontrole en project management wordt centraal vanuit onze hoofdvestiging bewaakt.

Bij KMA Group kunt u terecht van productontwikkeling en prototyping tot grootschalige producties, allemaal volgens onze uniforme strenge kwaliteitseisen. Voor meer informatie klik hier, of neem telefonisch contact op via 0515 331 344.