Menu Sluiten

Over KMA

Over KMA

KMA Group creƫert producten die de beste bescherming bieden voor personen, goederen en omgevingen. Dit varieert van brandwerende deuren voor de luchtvaart, tot tassen voor nachtkijkers voor Defensie. Alle producten die wij maken, hebben gemeen dat ze optimale bescherming bieden in alle omstandigheden. Dat is onze passie en dat is onze specialiteit. We doen dit al sinds 1866. Alle productontwikkeling en productie-coƶrdinatie vindt plaats op onze hoofdvestiging in Heerenveen. In deze vestiging vindt ook specialistische productie plaats. Voor productie met een hoger volume hebben wij binnen onze groep de juiste partners die volgens onze uniforme strikte kwaliteitseisen werken.

Innovatie

Om tot de beste oplossingen te komen, staat innovatie bij KMA centraal. Hierdoor kunnen wij de nieuwste materialen en productietechnieken gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe concepten. Deze ontwikkeltrajecten vinden veelal plaats in nauwe samenwerking met onze klanten. Recente ontwikkelingen op het gebied van brandwerend doek, of onbrandbaar doek, bieden zeer veel mogelijkheden. Hierbij valt te denken aan oplossingen voor het transport van Lithium Ion batterijen. De vraag naar deze oplossingen steeg zo sterk dat hiervoor de divisie KMA Fire Protection is opgericht. 

Certificering

Omdat kwaliteit bij de KMA Group hoog in het vaandel staat, is het ISO-certificaat voor ons een vanzelfsprekendheid geworden.

ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. Deze ISO-norm geeft de garantie dat de KMA Group in staat is te voldoen aan de eisen van klanten, de geldende wet- en regelgeving en de normen die de organisatie zichzelf heeft opgelegd. Samen vormen de eisen de basis voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem.

Ons huidige certificaat is geldig tot en met 2021. Download hier ons ISO 9001 certificaat.

KMA Hoofdkantoor Heerenveen

KMA Hoofdkantoor Heerenveen