Sectoren

KMA Group creëert producten die de beste bescherming bieden voor personen, goederen en omgevingen. Dit varieert van brandwerende deuren voor de luchtvaart, tot tassen voor nachtkijkers voor Defensie. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van sectoren waarin wij actief zijn.

KMA Group heeft een lange geschiedenis (meer dan 100 jaar) als leverancier aan defensie, politie en overige organisaties gerelateerd aan orderhandhaving. Wij begrijpen als geen ander het belang van kwaliteit en betrouwbaarheid bij de werkzaamheden van deze organisaties.

KMA produceert een breed scala aan producten voor de luchtvaartindustrie. Veiligheid staat in deze sector voorop en dat is verankerd in al onze processen, van materiaalselectie tot productiemethode. Wij gaan hierbij graag verder dan de eisen vanuit de wet- en regelgeving en zijn continue bezig met ontwikkelingen om de veiligheid in de luchtvaart te kunnen verbeteren.

Waar goederen worden verplaatst, is bescherming nodig en dat is de specialiteit van KMA. Voor het veiligstellen van lading, transport van brandbare goederen of geconditioneerd transport kunnen wij de beste oplossing leveren/bieden.